Eventyrlig stjernehealing ,kan opleves både af voksne og børn.Se nærmere under emnet :stjernehealing.

29-Maj-2019

Se priser og bestillings betingelser på siderne. Kontakt mig på:Karintavares@gmail.com

27-April-2019

Min baggrund

Jeg er født i 1956 og så langt tilbage jeg kan huske, har jeg tegnet og malet…eventyrfortællingerne og historie var noget af det der optog mig mest , i min kreative verden.

Jeg er uddannet på  SKOLEN FOR BRUGSKUNST i tegning og grafik og har været på studieophold i Frankrig og Belgien, hvor jeg har levet af min kunst. Jeg har specialiseret mig i akvarel-teknikker fra helt store værker  til miniature illustrationer.

Jeg har også specialiseret mig i farvepsykologi, hvor farvernes samspil  har en ubevidst og dyb blid terapeutisk effekt.

Det kan komme til udtryk i forskellige former for stilarter, som f.eks. abstrakte landskabs malerier og eventyr illustrationer.

Jeg arbejder med oliefarver på lærred og med akvarel og da jeg arbejdede i Frankrig ,malede jeg  med glasmaling på alluminiums plader, det fik en virkning af glas og stål, på en gang.

Siden har jeg udsillet herhjemme i Danmark i forskellige virksomheder, Biblioteker og andre institutioner.

 

Tidligere udstillinger


Art pour tous iBruxelles, Landsby-galleriet i Solrød, Gallerie Marguerite i Odsherred, Ercopharm Kvistgård, Den danske bank, Kemp & Lauritzen, Astrologihuset , Advokaterne Dragsted og Helmer Nielsen,Ishøj Kunstforening, International Counciel of art and culture, Indo-Danish Exebision of Contemporary Art`88 ,New Delhi,Indien, Junkers Industrier,Kemisk Værk i Køge og Radiometer.